Kahohan tarina alkoi mielikuvissani jo useampi vuosi sitten, seisoessani työuupumuksen reunakielekkeellä. En kuitenkaan tuolta reunalta pudonnut, mutta se opetti paljon. Opin, että jos minä en hallitse elämäni suuntaa niin sitä hallitsevat kaikki muut. Löysin pikkuhiljaa itsestäni uudestaan sen hieman pölyttyneen itsepäisyyden ja periksiantamattomuuden, jota rakensin vahvemmaksi lukemalla paljon mielen- ja elämänhallinnan kirjallisuutta. Oivalsin, että en suinkaan kuulu vähemmistöön miettiessäni elämäni tarkoitusta, ja unelmoidessani Isosti.

Kevät 2020 oli kaikille muutoksen aikaa, ja minulle se vapautti aikaa oman itseni kuunteluun yksin etänä kotona työskennellessäni. Onneksi en kuitenkaan ollut yksinäinen, sillä omaan onnekseni muutamia hyvin samanhenkisiä ystäviä, joiden kanssa uskalsin lähteä avoimesti maistelemaan ideaa yrittäjyydestä. Tästä mahdollisuudesta tulen olemaan heille ikuisesti kiitollinen, sillä ilman näitä henkilöitä en varmaankaan olisi tässä. Ainakaan juuri nyt, ja firman nimikin olisi varmaan ihan toinen kuin se nyt on.

Isosti unelmoiminen ei istu perinteiseen suomalaiseen mentaliteettiin kovinkaan hyvin, mutta minä olen itselleni antanut siihen luvan. Kahoha on ensimmäinen konkreettinen tekoni uraunelmieni saavuttamiseksi ja olen valmistautunut tulevaisuuteen paitsi avoimin mielin, niin myös -tavoilleni uskollisesti- kaikilla mahdollisilla mieleen tulleilla Mitä jos?-skenaarioilla.

Vain aika näyttää mitä tuleman pitää, mutta tuli mitä tuli niin ainakin olen yrittänyt ja kuunnellut itseäni.