Kahohan tarina alkoi mielikuvissani jo useampi vuosi sitten, seisoessani työuupumuksen reunalla. En kuitenkaan tuolta reunalta pudonnut, mutta se opetti paljon. Opin, että jos minä en hallitse elämäni suuntaa niin sitä hallitsevat kaikki muut. Löysin pikkuhiljaa itsestäni uudestaan sen hieman pölyttyneen itsepäisyyden ja periksiantamattomuuden, jota rakensin vahvemmaksi lukemalla ja opiskelemalla. Oivalsin, että en suinkaan kuulu vähemmistöön miettiessäni elämäni tarkoitusta, ja unelmoidessani Isosti. Tahdoin merkityksellisyyttä. Merkityksellisyyttä jokaiselle työpaikalle, kaikkeen tekemiseen ja myöhemmin myös yrittäjyyteen ja siinä onnistumiseen.

Yritysten ja yhteisöjen kanssa aherran tehokkaamman mutta fiksumman työelämän saavuttamiseksi. Tutkimme kokonaisuuksia niin yksilön kuin yhteisön, mutta myös järjestelmien ja rakenteiden näkökulmasta. Vakiokysymyksiä, joita asiakkaiden kanssa pyrimme ratkaisemaan ovat mm. Mitä tämä tarkoittaa meille? Miksi me toimimme näin?

Yrittäjävalmennukseni pureutuvat pitkälti itsensä johtamiseen, priorisointiin ja toimintatapoihin. Ei tarvitse olla koko ajan joka paikassa tekemässä kaikkea, vaan suunnitellusti ja hallitusti saa aikaan enemmän. Korporaatiomaailmasta tutut strategiat ja visiot ovat mielestäni tärkeitä nimenomaan pienille yrityksille ja yrittäjille, koska siellä ei ole varaa tehdä mitään turhaa tai ylimääräistä ilman välitöntä kassavaikutusta. Yrittäjäkin on ihminen, joten valmennukseni huomioi yrittäjän aina myös yksityishenkilönä. Jos siviilissä sakkaa, niin vaikutukset yltävät usein myös yrityksen puolelle ja päinvastoin. Se on inhimillistä mutta se pitää tiedostaa ja tunnistaa.