Projektit Kahoha

Nostetaanko toiminta seuraavalle tasolle? Olipa kyse sitten liiketoimintaprosesseista, digitalisoimisesta, käytännönläheisestä toiminnan tehostamisesta tai toiminnan kuvaamisesta, apu on lähellä. Ota yhteyttä, ja kerro tarpeistanne niin lähdetään yhdessä tekemään tarkempaa suunnitelmaa Jokaiselle.

Hinnat alkaen 130 €/h, alv 0

Yksilövalmennukset Kahoha

Elämäntaitovalmennus eli life coaching on ratkaisukeskeinen ohjausmuoto, jonka keskiössä on asiakas. Valmentaja ei kerro asiakkaalle mitä ja miten tulisi toimia, vaan pyrkii oivalluttamaan asiakasta löytämään itse hänelle sopivimmat ratkaisut kysymyksiä kysymällä. Valmentaja haastaa asiakasta tarkastelemaan omia tottumuksia ja ajatuksia, ja tämän kautta asiakas löytää uusia näkökulmia ja merkityksellisyyttä asioihin. Yhdistettynä business coachingin laskennallisen ja analyyttisen puolen kanssa, saadaan tästä herkullinen kokonaisuus, jossa yritystoiminta kehittyy oman henkilökohtaisen itsesi kanssa samanaikaisesti. Win-win joka suuntaan!

Valmennus kestää 5 x 60min ja sisältää viiden yksityisen valmennuskerran lisäksi itsenäisesti tehtäviä harjoitteita.

780 €, alv 0%

Yritysvalmennukset Kahoha

Ymmärtävä ja kunnioittava työyhteisö on yritykselle mittaamattoman arvokas. Se on enemmän kuin osiensa summa. Johdon osuus ja painoarvo jää tässä usein pinnalliseksi. Aidosti osallistavaa tekemistä, kelpoa muutosjohtamista ja suunnitelmallista viestintää kaipaaville löytyy oikea osoite täältä.

Esimerkkejä:

  • Tragediasta strategiaksi – Abstraktiosta arkeen
  • Onnistunut muutos – Kaikki tekijät mukaan
  • Miksi tuo on tommonen? – Erilaisten persoonien ja vahvuuksien tunnistaminen

 950 €, alv 0% / 2,5 h pienryhmävalmennus tai työpaja

 

Palvelut Kahoha
Kahoha