Tarvitseeko yrityksenne syvempää perehtymistä Microsoftin ohjelmiin? Vai olisiko tarve enemmänkin henkilöstön fiiliksen selvittämisessä tai perustoiminnan kehittämisessä ja tehostamisessa? Niin tai näin, erityisosaamistani ovat Microsoftin toimisto-ohjelmat, erilaisten kyselyiden ja analyysien tuottaminen sekä työhyvinvointiasioiden kehittäminen. Edellämainittujen lisäksi olen erikoistunut Zeroni Oy:n (entinen Takamäki Oy) tuottamaan Zeroni toiminnanohjausjärjestelmään, ja toimin yhtiön kanssa tiiviissä yhteistyössä ohjelman edelleenkehittämiseksi.

Hinta alkaen 700€ / 10h käytettyä aikaa kokonaisuudessaan

Projektit Kahoha

Siintääkö silmissä kuva liiketoiminnan prosessoimisesta? Tarvitsisiko nykyiseen toimintaan saada jotain uutta potkua? Olipa kyse sitten liiketoimintaprosesseista, digitalisoimisesta tai käytännönläheisestä toiminnan tehostamisesta, apu on lähellä. Ota yhteyttä, ja kerro haaveestasi niin lähdetään yhdessä tekemään tarkempaa suunnitelmaa.

Hinnat alkaen 850€ / 10h käytettyä aikaa kokonaisuudessaan

Koulutuspalvelut Kahoha

Tökkiikö Zeronin hallinta? Eikö virtuaalipalaverit ota onnistuakseen? Olipa vastaus kyllä tai ei, aina kannattaa oppia lisää. Kauttani järjestyy erilaiset koulutuspalvelut aina kutsujen lähettämisestä itse koulutuksen pitämiseen tai järjestämiseen, sekä materiaalin ja palautekyselyiden tuottamiseen.

Hinnat alkaen 650€ / 10h käytettyä aikaa kokonaisuudessaan

Yksilövalmennukset Kahoha

AIKAMAESTRO: Työkaluja arjen aikataulujen hallintaan. Voidaan painottaa työaikaan, vapaa-aikaan tai kokonaisvaltaisempaan ajanhallintaan.

Sisältää 3 x 45min live- tai onlinetapaaminen, nykytilan kartoituksen perusteella tehty yksilöllinen ajanhallinnan suunnitelma. Kesto kokonaisuudessaan 1-3 kk, riippuen tapaamisten tiheydestä.
Hinta: 180€ (sis. alv 24%) NYT: 108€

Taitava: Tässä ja nyt oleminen, ja siitä nauttiminen tietoisesti.
Sisältää 3 x 60min live- tai onlinetapaaminen, kotiharjoituksia, meditaatio-ohjausta. Kesto kokonaisuudessaan 1-3 kk, riippuen tapaamisten tiheydestä.
Hinta: 200€ (sis. alv 24%) NYT: 120€

Tietävä: Kuka olen? Kuka haluaisin olla? Kuinka sinne pääsen?
Sisältää 3 x 60min live- tai onlinetapaamista, kotiharjoituksia, yhdessä tehty toimintasuunnitelma tavoitteiden saavuttamiseksi. Kesto kokonaisuudessaan 1-3 kk, riippuen tapaamisten tiheydestä.
Hinta 250 € (sis. alv 24%) NYT: 150€

Tekevä: Ylös ja ulos, maltilla ja tiedostaen. Yksilöllinen yhdessä asiakkaan kanssa tehty hyvinvointisuunnitelma motivaation ja mielekkään tekemisen löytämiseksi.
Sisältää 4 x 60min live- tai onlinetapaamista, kotiharjoitukset, hyvinvointilukujärjestyksen, toimintasuunnitelman. Kesto kokonaisuudessaan 1-3 kk, riippuen tapaamisten tiheydestä.
Hinta: 290€ (sis. alv 24%) NYT: 174€

Fantasia: Täysin räätälöity valmennuspaketti asiakkaan toiveiden ja elämäntilanteen mukaan.
Sisältää 3-6 x 60min live- tai onlinetapaamista, kotiharjoituksia, toimintasuunnitelman sekä kokonaisuudesta riippuen erilaisia kalentereita, visiokarttoja ja toimintatekniikoita. Kesto kokonaisuudessaan 1-6 kk, riippuen tapaamisten tiheydestä.
Hinta: 320€ – 480€ (sis. alv 24%)  NYT: 192€- 288€

Yritysvalmennukset Kahoha

Palapelin palat
Työyhteisössä jokainen toimija on  omilla vahvuuksillaan toimiva yksilö. Valmennuksessa selvitetään kunkin yksilön peruspiirteet ja toimintatavat tiimissä toimimisen tueksi. Kesto noin 2,5h.
Hinta 350 € (alv 0%) NYT: 210 €

Palapelin ymmärtäminen
Erilaiset persoonat ja temperamentit voivat aiheuttaa työyhteisössä tahattomia väärinymmärryksiä ja kitkaa. Valmennuksen avulla tunnistetaan erilaiset yksilötyypit ja haetaan jokaiselle sopiva ja luonteva toimintatapa tiimissä.  Tavoitteena on tehostaa  työyhteisön tapaa toimia sekä painottaa vastuita ja rooleja yksilöiden vahvuuksien mukaisesti. Kesto noin 5h.
Hinta 480 € (alv 0%) NYT: 288 €

Palapelin kokoaminen
Sisältää Palapelin palat ja Palapelin ymmärtäminen -valmennukset yhtenä pakettina.
Kesto noin 8h.
Hinta 810 € (alv 0%) NYT: 486 €

Palapelin kartoitus
Kokonaisvaltaisesti hyvinvoiva työyhteisö tuntee itsensä ja toisensa pintaa syvemmältä. Tavoitteena on tuottaa esimiehille, johtoryhmille ja tiimeille syvempi katsaus henkilöstön eri tapoihin toimia niin työssä kuin vapaa-ajallakin. Kartoituksessa käydään läpi yksilötasolla henkilöiden arvoja, motiiveja sekä yleistä elämäntilannetta. Myös mielipiteet, toiveet ja kehitysehdotukset oman työn suhteen selvitetään. Kartoitus toteutetaan kaksivaiheisesti: Anonyymisti sähköiseen kyselylomakkeeseen vastaamalla ja henkilökohtaisin haastatteluin. Tämän jälkeen tulokset vedetään yhteen ja analysoidaan yrityksen sisäiseen jatkokäyttöön sopivaksi. Kartoituksen kesto ja hinta määräytyvät yrityksen henkilöstömäärän mukaisesti.
Hinta 620 € (alv 0%) / 5 henkilöä – 2 700 € (alv 0%) / 30 henkilöä. NYT: 372  € – 1620 €

Palvelut Kahoha