Yrityskumppanien kertomaa

”Yhteistyö Emmin kanssa on ollut hedelmällistä digiprojektissamme, jossa luodaan sähköistä työnopastustyökalua yrityksemme käyttöön! Emmi osaa tarttua olennaiseen ja vie asioita ryhdikkäästi kohti tavoitetilaa omalla iloisella ja pirteällä olemuksellaan! ”

-Ville-Veikko Pätäri, Projektipäällikkö, Efora Oy

”Emmi on rohkea ja luova neuvonantaja, joka tarjoaa näkemyksiä ja inspiraatiota asiakkaillemme muuttuvassa maailmassa.
Emmin vahva ammattitaito ja valloittava persoona näkyy meidän asiakasprojekteissa sekä asiakastyytyväisyydessä.”

– Pekka Nikki, Myyntijohtaja, Integral Oy

”Olemme olleet tyytyväisiä kokonaisuudesta saamiimme työkaluihin ajankäytön hallinnan ja itsensä johtamisen kehittämiseksi niin tiiminä kuin yksilöinäkin. Emmin kokemus teollisuusympäristöistä mahdollistaa asiakkaan kohtaamien haasteiden ja tarpeiden ymmärtämisen sekä erilaisiin tilanteisiin sopivien ratkaisujen ja toimintamallien tarjoamisen. Emmin työskentelytavat ja mahtava kohtaamisen taito tekevät hänen kanssaan työskentelystä sujuvaa ja vaivatonta.”

– Santtu Kilpinen, Kunnossapitopäällikkö, Stora Enso Oyj, Enocellin tehdas

”Törmäsin Emmin valmennukseen ihan vahingossa, kun olin viettämässä kesääni Ruokolahdella. Olin tienhaarassa yrittäjänä ja tuntui siltä, että tarvitsin ulkopuolista näkökulmaa tilanteeseeni. Sen kesän Emmi sparrasi minua ja auttoi löytämään tietä eteenpäin hyvien kysymysten ja tehtävien avulla. Kun seuraava kesä tuli, oli aivan itsestäänselvää että halusin taas Emmin sparrattavaksi kesäksi. Näkökulmat, joita Emmi tarjoaa sparrauksessa ovat ollet valtavat merkityksellisiä. Ne ovat auttaneet hahmottamaan mitä haluan ja kenen kanssa haluan töitä tehdä. Lämmin suositus!”

 – Katja Koski, COO/Hallituksen jäsen, N Health Technology Oy –

Henkilöasiakkaiden tarinoita

”Valmennuksen alussa olin ajatellut tarvitsevani näkemystä ja ohjausta aivan eri asiaan. Kuitenkin valmennuksen edetessä huomasin niihinkin asioihin liittyvän ongelmakohdan olevan jossain aivan muualla, ja Emmi taitavasti oivallutti minut löytämään sen, sekä työkaluja tuon asian ratkaisemiseksi. Vielä ollaan matkalla, mutta koen olevani hyvissä ja ymmärtäväisissä käsissä, ja minulla on enemmän ymmärrystä itsestäni ja toimintatavoistani kuin aiemmin. Emmi ei tarjoa valmiita ratkaisuja, vaan auttaa sinut itsesi löytämään ne. Todella tarkasti kuunteleva ja rauhallinen valmentaja, joka tekee työtä sydämellään.”

-Nainen, 41

”Lähdin mukaan hyvinkin skeptisellä mielellä, sillä en ole koskaan oikein uskonut tällaisiin ”hihhuliguruhommiin”. Valmennusten edetessä olen kuitenkin yllättäen oivaltanut itsestäni ja eletystä elämästäni asioita, jotka vaikuttavat tapoihini ja asenteisiini vahvasti vielä nykyäänkin. Olen saanut jo kahden valmennuskerran jälkeen työkaluja ja uudenlaisia näkemyksiä elämäni ja aikani hallintaan. Emmi on valmentajana sopivan energinen ja oivalluttava, sekä haastaa valmennettavaa erinomaisesti hakemaan vastauksia itsensä sisältä.”

-Mies, 38

”Emmi piti meidän työtiimille kaksi ryhmävalmennusta, aiheina Hyvinvointi yksilönä ja Itsensä johtaminen ja ajanhallinta. Hyvinvointi-osiossa saimme hyviä muistutuksia siitä, että pitäisi muistaa huolehtia itsestä ja millä tavoin erilaiset ihmiset toimivat. Ajan hallinta-osiossa saatiin monia vinkkejä aikasyöppöihin, palaverikäytänteisiin ym. tähdellisiin ajan säästäjiin. Valmentajana Emmi on hyvin avoin ja helposti lähestyttävä, ja hänen innostunutta olemustaan kuuntelee mielellään.”

-Nelihenkinen työtiimi-

 

”Henkilöbrändin ja -profiilin rakentaminen ja jalostaminen muuntui cv:ssä omien vahvuuksien ja osaamisen esittelyksi aikaisemman työtehtäviin painottuvan ansioluettelon sijaan. Emmi pitää kiinni aikatauluista ja agendasta. Jokaisesta tapaamisesta tuli myös kotitehtäviä ja niihin palattiin seuraavissa valmennuksissa ja asiakokonaisuus/työstettävä asia pysyivätkin siksi hyvin koossa. Persoona on helposti lähestyttävä, lämminhenkinen ja ennen kaikkea elämään myönteisesti suhtautuva, mikä sai maailman aina valmennuksen jälkeen näyttämään vähän valoisammalta. Opin ajattelemaan ja kaivamaan esille omia vahvuuksiani eri tavalla kuin ennen ja koko vyyhti lähti purkautumaan jo ensimmäisellä valmennuskerralla kartoituskeskustelun yhteydessä yhdestä ainoasta oikeasta sanasta, jonka Emmi jäsensi ja sanoi ääneen!”

-Nainen 48-