Henkilöasiakkaiden tarinoita

”Valmennuksen alussa olin ajatellut tarvitsevani näkemystä ja ohjausta aivan eri asiaan. Kuitenkin valmennuksen edetessä huomasin niihinkin asioihin liittyvän ongelmakohdan olevan jossain aivan muualla, ja Emmi taitavasti oivallutti minut löytämään sen, sekä työkaluja tuon asian ratkaisemiseksi. Vielä ollaan matkalla, mutta koen olevani hyvissä ja ymmärtäväisissä käsissä, ja minulla on enemmän ymmärrystä itsestäni ja toimintatavoistani kuin aiemmin. Emmi ei tarjoa valmiita ratkaisuja, vaan auttaa sinut itsesi löytämään ne. Todella tarkasti kuunteleva ja rauhallinen valmentaja, joka tekee työtä sydämellään.”

-Nainen, 41

”Lähdin mukaan hyvinkin skeptisellä mielellä, sillä en ole koskaan oikein uskonut tällaisiin ”hihhuliguruhommiin”. Valmennusten edetessä olen kuitenkin yllättäen oivaltanut itsestäni ja eletystä elämästäni asioita, jotka vaikuttavat tapoihini ja asenteisiini vahvasti vielä nykyäänkin. Olen saanut jo kahden valmennuskerran jälkeen työkaluja ja uudenlaisia näkemyksiä elämäni ja aikani hallintaan. Emmi on valmentajana sopivan energinen ja oivalluttava, sekä haastaa valmennettavaa erinomaisesti hakemaan vastauksia itsensä sisältä.”

-Mies, 38

”Emmi piti meidän työtiimille kaksi ryhmävalmennusta, aiheina Hyvinvointi yksilönä ja Itsensä johtaminen ja ajanhallinta. Hyvinvointi-osiossa saimme hyviä muistutuksia siitä, että pitäisi muistaa huolehtia itsestä ja millä tavoin erilaiset ihmiset toimivat. Ajan hallinta-osiossa saatiin monia vinkkejä aikasyöppöihin, palaverikäytänteisiin ym. tähdellisiin ajan säästäjiin. Valmentajana Emmi on hyvin avoin ja helposti lähestyttävä, ja hänen innostunutta olemustaan kuuntelee mielellään.”

-Nelihenkinen työtiimi-

 

”Henkilöbrändin ja -profiilin rakentaminen ja jalostaminen muuntui cv:ssä omien vahvuuksien ja osaamisen esittelyksi aikaisemman työtehtäviin painottuvan ansioluettelon sijaan. Emmi pitää kiinni aikatauluista ja agendasta. Jokaisesta tapaamisesta tuli myös kotitehtäviä ja niihin palattiin seuraavissa valmennuksissa ja asiakokonaisuus/työstettävä asia pysyivätkin siksi hyvin koossa. Persoona on helposti lähestyttävä, lämminhenkinen ja ennen kaikkea elämään myönteisesti suhtautuva, mikä sai maailman aina valmennuksen jälkeen näyttämään vähän valoisammalta. Opin ajattelemaan ja kaivamaan esille omia vahvuuksiani eri tavalla kuin ennen ja koko vyyhti lähti purkautumaan jo ensimmäisellä valmennuskerralla kartoituskeskustelun yhteydessä yhdestä ainoasta oikeasta sanasta, jonka Emmi jäsensi ja sanoi ääneen!”

-Nainen 48-